Medlemserbjudande. Microsoft 365 Business Basic.

Genom avtal med Microsoft Inc. erbjuder vi, de medlemmar som så önskar, hela Microsoft 365 Business Basic som molntjänst av typen företagsabonnemang utan kostnad. 
Svensk version med svensk rättstavning.

Vad är då Microsoft 365 Business Basic

Sommaren 2011 såg Microsofts molntjänst Office 365 dagens ljus och på den tiden ingick bara en handfull tjänster. Sedan dess har mycket hänt och mängder med tjänster har tillkommit.

Det vi erbjuder våra medlemmar heter egentligen Microsoft 365 Business Basic. Det för oss vanligaste applikationerna är

  • MS-Word
  • MS-Excell
  • Powerpoint

Dessutom finns en rad användbara tjänster såsom kalender, e-post utan reklam mm.

Microsoft 365 är egentligen ett kontorspaket för den vane datoranvändaren. Kan vara troligt att för de flesta av oss är denna tunga molntjänst en smula att ta i. En del av oss vill emellertid ha ett fullvärdigt Excell för att kunna göra kalkyler. Eller en ordbehandlare som innehåller allt vad ett riktigt drivet proffs önskar sig.

OBS!! Viktigt

Microsoft 365 Business Basic är en molntjänst. Ett abonnemang som kräver att du kan hantera din webbläsare. Om den heter Chrome, Microsoft Edge eller Safari från Apple, har egentligen ingen betydelse. Ingen programvara installeras i din dator. Du når dina applikationer (dokument mm) från i princip vilken uppkopplad enhet som helst. Surfplatta, dator eller smart mobil fungerar.

Detta är inget tidsbegränsat erbjudande. Du har ditt abonnemang av Microsoft365 Business Basic gratis, så länge du är medlem i vår förening. 

Läs mer om Microsoft Business Basic. Klicka här >>. Öppnas som ny flik i den webbläsare.