Ett halvår med coronapandemin har lamslagit världen. Inför hösten hoppas alla att läget ska förbättras – men hur blir det egentligen? Ingen vet riktigt säkert.

Att samla en grupp i vår kurslokal medför en stor risk för kursdeltagare och handledare. Troligen använder många av oss kommunala färdmedel, vilket är ytterligare en riskfaktor. De flesta av våra medlemmar finns i gruppen 70+ vilket medför en ökad risk vid sjukdom av denna karaktär.

Ett ansvarsfullt beslut
Vår förening avvaktar med att schemalägga höstens lokalkurser. Vi kan inte tillåta oss att utsätta våra medlemmar för den värsta pandemin i modern tid. Vi avvaktar tills vi vet att vi kan träffas i vår kurslokal utan risk för smittspridning. När läget tillåter schemalägger vi vårt kursprogram.

Är du medlem och INTE ansluten till Workplace! För inbjudan klicka här >>

Distanskurser - Workplace
På vår digitala plattform, Workplace Advance finns i dagsläget 4 schemalagda kurser. Fler kan tillkomma. Workplace Advance har ALLT man kan önska för en lyckat kurs. Livevideo, chatt, kunskapstest med mera. Anmälan till dessa distanskurser gör du som vanligt på vår hemsida.

Distanskurserna (Workplace Advance) är öppet för bokning

Kunskapsbiblioteket

Kunskapsbiblioteket på Workplace uppdateras regelbundet. Här finner du bland annat

  • Senaste testerna från Råd & Rön
  • Handböcker - Samsung och iPhone
  • Utbildningsresurser

Distanskurserna (Workplace Advance) är öppet för bokning