Som medlem i vår förening är det enkelt att skaffa sig en gratis prenumeration på molntjänsten Microsoft 365 Business Basic. Så här går det till

1. Logga in och fyll i formuläret med ditt namn och e-post. Till formuläret klicka här >>

2. Nu får vår administratör dina uppgifter och begäran. Ge honom en dag för att lägga upp ditt konto hos Microsoft Office

3. När ditt konto är upplagt och klart får du ett mail med inloggningsuppgifter (ex. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. + ett lösenord) till ditt abonnemang. En god ide! Efter inloggning ändrar du lösenordet till ett mer personligt. Blanda gärna versaler, gemener med siffror och tecken.

 

Så här ser ditt mail ut

 

4. För att logga in på ditt Microsoft-konto gå till www.office.com. Eller varför inte klicka på den röda login-knappen i e-posten.

5. Du har nu tillgång till världens mest omtyckta kontorsprogram. Ta dig tid att botanisera runt. Var inte rädd för att göra fel. Du kan alltid få hjälp av en administratör.

När du registrerar dig för ett Microsoft365-abonnemang får du en unik e-postadress. Denna nya epost-adress är ditt användarnamn för inloggning till din nya molntjänst Office 365.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

itseniorerna.se är godkänd domän av Microsoft och ägs av vår förening.

Glöm bara inte att webbadressen till din office-portal är http://www.office.com.