Detta var första gången vi deltog i Seniormässan. Man kan nog påstå att detta var en formidabel succé för vår förening. I skrivande stund har vi fått näst intill 40 nya medlemmar. Det kommer fler i mässans efterdyningar.

16 av våra medlemmar ställde upp som mässvärdar. Smart schemalagt av vår mässgeneral Anders Andersson. Gruppen "Seniormässan 2022" på Workplace användes för planering. Bra att ha allt dokumenterat inför kommande events/mässor. Snygga affischer med riktade budskap lyfte vår monter. Storbilds-TV med en videoslinga gav vår monter extra krydda.

Videosekvensen finns på ITS-Play. För att visa klicka här >>. Öppnas som ny flik i den webbläsare

Onsdagens seminarie
Ett trettiotal av mässbesökarna infann sig i seminariesalen på onsdagen för att ta del av min föreläsning. 20 minuter stod till mitt förfogande och ämnet var "Mobiltelefonen - kanske din värdefullaste pryl".

Besöksantal
Jag har inte fått någon information om hur många som besökte Seniormässan i år. Såvitt jag förstår var i alla fall mässan välbesökt. Nöjda mässbesökare och nöjda utställare.

Stort tack till våra mässvärdar, vår mässgeneral Anders och vår ordförande Christer, med hela styrelsen, som med engagemang gjorde Seniormässan 2022 till ett vinnarkoncept för vår förening.

Thomas Bengtsson
Administratör