Logga in  \/ 
x
eller
x
x

Nu hjälps vi åt

Många äldre sitter idag mer eller mindre isolerade på grund av Coronapandemin. Folkhälsomyndigheten rekommenderar fortsatt arbete på distans. Vad som gäller för oss äldre är inte svårt att räkna ut. Sensommar och höst kommer troligtvis fortsätta med social distansering. Som ideell IT-förening försöker vi nu hjälpa våra medmänniskor i denna svåra stund. Vi erbjuder medlemskap i vår förening för en femtilapp.  

Erfarenhet och kunnande 
Vi har lång erfarenhet av äldres behov av kunskap och support inom modern kommunikation. Denna kunskap vill vi gärna dela med oss. Genom bland annat kurser på distans. Fördelen med distanskurser är flera. Som pedagogisk plattform använder vi oss av Workplace Advance. Ett digitalt nav utvecklad av Facebook Inc. Användargränssnittet påminner om Facebook, men här upphör likheten. Workplace är utvecklat för större organisationer och företag. Man vågar nog påstå att antalet kursdeltagare på denna plattform skiljer sig avsevärt mot en kurslokal. För närvarande har vi 20 kursplatser till varje kurs. Kan vid behov utökas till 50 platser utan att vi ett uns tummar på kvalitén. 

Är du väl förtrogen med digital kommunikation och saknar anledning att gå våra distanskurser. Bra! Då passar vårt medlemserbjudande Microsoft Office365 Enterprise. En molntjänst som ger dig hela Officepaketet utan kostnad. I tjänsten ingår hela 1Tb molnlagring. En programserie för den vane datoranvändaren. 

Gemenskap på Workplace Advance 
Eller Community som många kallar det. Ett nav för gemenskap. Vi delar kunskaper och erfarenheter inom modern kommunikation 

Är du föreningsmänniska med förtroendeuppdrag och saknar en digital samlingsplats 
Kanske för styrelsemöten eller medlemsmöten! Vår förening är idag godkänd som en “nonprofit organization” av de tre giganterna Microsoft, Google och Facebook. Samtliga med möjlighet till videokonferenser. Kontakta vår Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer information. 

Ideell och fristående 
ITSeniorerna i Göteborg är en fristående förening. Som IT-förening nyttjar vi tillgänglig modern teknik för medlems och kursadministration. 

Microsoft, Google och Facebook litar på oss som en icke vinstdrivande ideell organisation. Känn dig varmt välkommen till en riktig IT-Förening.

På Seniordagen den 5 augusti klocka 07:00 öppnar vi medlemsanmälan. Till anmälan klicka här >>