Logga in  \/ 
x
eller
x
x

Google Meet

 

Google Meet - ett sätt att mötas. Google Meet är nu tillgängligt för alla och dessutom gratis. Det enda du behöver är ett Google e-postkonto.

Google Meet är ett sätt för en grupp att träffas i en videokonferens. Det var tidigare tillgängligt för de som hade ett Google Suit-konto.

Google Meet fungerar med webbläsarna:

  • Webbläsaren Chrome
  • Mozilla® Firefox®
  • Microsoft ® Edge
  • Apple® Safari®.

OBS! Meet har begränsat stöd i Microsoft Internet Explorer ® 11, Microsoft Edge fungerar bättre med Meet.

Under nuvarande svåra förhållande av social distans ger oss Google Meet det lätt att gå med i ett videomöte. Skapa bara ett möte och dela en länk. Du slipper fundera på om andra i teamet har rätt konton eller pluginprogram. Med ett snabbt, enkelt gränssnitt och smart hantering av deltagare är det lätt att hålla videomöten med flera personer. Lämpar sig för föreningar som saknar andra möjligheter till möten

Säkerhet med Google Meet
Meet-videomöten är krypterade medan de överförs och det finns en rad skyddsåtgärder som tillämpas automatiskt för att hålla säkra möten.

Inga extra installationer
Användare med Chrome, Firefox, Safari och nya Edge behöver inte installera några pluginprogram eller programvara. Meet fungerar helt i din webbläsare.

Finns även som appar till mobila enheter.

Egen erfarenhet
Google Meet fungerar betydligt bättre och enklare att hantera än till exempel Zoom. Google Meet hittar du i din meny efter inloggning i din Google mail.

Råd & Rön testar videomötestekniker
Här ligger Microsoft i top med Microsoft Teams och Skype. Google Hangouts kommer på 8:e (11) plats. Därefter kommer Zoom. Tyvärr fanns inte Google Meet och Workplace med i testet.