Ett spännande första halvår

den . Träffar: 346

Först vill jag hälsa alla våra nytillkomna medlemmar varmt välkomna till vår IT-förening. Jag är övertygad om att vårt program inom modern kommunikation är tilltalande för er alla.
 
Namnbytet
I mars beslutade vi ett namnbyte av vår ideella förening. Från GMSeniorNet (Göteborg-Mölndal Seniornet) till ITSeniorerna. Det nya namnet ligger bättre i tiden. Och stämmer bättre med vår förenings verksamhet.
 
Kursprogrammet
Höstens kurser är under planering. Den 15 juli öppnar vi bokningen för dig som medlem. I programmet finns en del gamla trotjänare, och självklart flera spännande nyheter. Innehållet i våra kurser är under ständig förändring. Allt eftersom utvecklingen inom modern kommunikation går i ett raskt tempo. 
 
Månadsmöten
Våra välbesökta månadsmöten håller hög klass. Två av vårens möten har vi gläntat på dörren till Artificiell intelligens. Med inbjudna föreläsare från bland annat Sahlgrenska Akademien.
 
Det är min ambition att våra månadsmöten skall vara intressanta och givande för dig som medlem. En mix av teman inom vardagskommunikation och inblick i vår IT-omvärld. 
 
Medlemssupport
Vår populära fredagssupport har förstärkts med ONLINESUPPORT. En webbaserad dialog mellan medlem och supportteam. Öppen dygnet runt. Svar inom 24 timmar. Inte nog med det! Öppet hela sommaren. 
 
Office365 Enterprise
I samarbete med Microsoft erbjuds våra medlemmar hela proffspaketet Office365 som molnettjänst. Ett femtiotal av våra medlemmar har redan nappat på detta erbjudande. I prenumerationen av Office365 ingå även hela 1Tb lagringsutrymme.
 
Våra funktionärer
Ett stort tack till alla våra funktionärer. Supportgänget, kurshandledarna, kaffegruppen och styrelsen, som alla hjälps åt att skapa den trivselatmosfär som genomsyrar vår ideella förening. Medlem och funktionär är alltid välkommen att kontakt mej i föreningsfrågor.
 
Trevlig sommar
Jag önskar alla en riktigt fin och trevlig sommar. Vi ses på månadsmötet tisdagen den 27 augusti.
 
Christer Björstad
Ordförande - ITSeniorerna
 
PS. Lite sommartips! Testa dina IT-kunskaper klicka här >>. Eller varför inte vår enkät. Klicka här >> DS.

Tags: Artificiell intelligens