ITSeniorerna är den enda IT-förening i sitt slag som erbjuder en digital plattform för kommunikation och gemenskap. 

Workplace by Meta är egentligen en företagsplattform som erbjuder en privat och säker kommunikationskanal för företag och organisationer. Plattformen är utformad för att förbättra samarbetet, gemenskap och stärka vår föreningskultur genom att ge våra medlemmar en central plats att dela information, kommunicera och samarbeta.

Här är några av fördelarna med Workplace:

1. Bättre kommunikation: Workplace gör det enklare för medlemmar att samarbeta och kommunicera med varandra oavsett var de befinner sig. Detta leder till bättre samhörighet.

2. Verktyg för kommunikation: Workplace har en mängd olika verktyg för kommunikation, inklusive chatt, videokonferenser, gruppsamtal och mer. Detta gör det enklare för våra medlemmar att kommunicera med varandra och utbyta kunskap och erfarenheter i realtid. 

3. Enkel användning: Workplace är enkel att använda och kräver inte mycket teknisk kunskap. Detta gör det lätt för medlemmar att komma igång och använda plattformen. För en ovan internetanvändare kan Workplace vara svårt och komplicerat. Det krävs tid och intresse att ta del av allt vad Workplace har att erbjuda inom kommunikation.

4. Säkerhet: Workplace har hög säkerhet och kryptering, vilket gör att våra medlemmar kan känna sig trygga med att använda plattformen för all information.

5. Integrationer: Workplace integrerar med många andra verktyg som vår förening redan använder, som Google Suite och Microsoft365. Detta gör det enklare att hantera all föreningsrelaterad kommunikation på en och samma plattform.

Workplace är en betalplattform för företag och organisationer som erbjuder många fördelar för oss som ideell förening och dig som medlem. Workplace är utvecklat av Meta Inc. Samma företag som ligger bakom Facebook, Instagram, WhatsApp med flera.

Här är några av fördelarna med Workplace:

1. Bättre kommunikation: Workplace gör det enklare för medlemmar att samarbeta och kommunicera med varandra oavsett var de befinner sig. Detta kan leda till ökad produktivitet och effektivitet.

2. Verktyg för kommunikation: Workplace har en mängd olika verktyg för kommunikation, inklusive chatt, videokonferenser, gruppsamtal och mer. Detta gör det enklare för våra medlemmar att kommunicera med varandra och utbyta kunskap och erfarenheter i realtid.

3. Enkel användning: Workplace är enkel att använda och kräver inte mycket teknisk kunskap. Detta gör det lätt för våramedlemmar att komma igång och använda plattformen. Förvisso är Workplace ett avancerat system och ingenting man lär sig på en förmiddag. Efter hand fördjupar man sig de olika möjligheterna, tar del av grupper och på sikt lär sig att göra inlägg och ta del av kommunikationen.

4. Säkerhet: Workplace har hög säkerhet och kryptering, vilket gör att företag kan känna sig trygga med att använda plattformen för känslig information.

5. Integrationer: Workplace integrerar med många andra verktyg som företag redan använder, som G Suite och Office 365. Detta gör det enklare att hantera all företagsrelaterad kommunikation på en och samma plattform.

Applikationer
Meta har utvecklat appar för olika plattformar för att underlätta kommunikation om du använder en mobil enhet.

Sammanfattningsvis är Workplace en plattform som hjälper vår förening att öka samhörighet, förbättra kommunikationen, öka säkerheten och göra det enklare för medlemmar att samarbeta.

Företaget bakom Workplace - Meta Platforms Inc.
Meta Platforms, Inc., kallas Meta, tidigare Facebook Inc, är ett amerikanskt multinationellt förvaltningsbolag som äger bland annat förutom Workplace även Facebook, Instagram WhatsApp med flera.