Föreningsinformation - 22 april

Föreningsinformation - 22 april
  Innehåller bilder, visa i din webbläsare  
 
   
   Hej !  
 

Kursplatser att boka

Det börjar närma sig slutet av terminen men det finns fortfarande några kurplatser kvar att boka. Kursbokning genomför du som vanligt på vår hemsida.

 

 

Till dig som ny medlem

Den senaste tiden har vi fått många nya medlemmar

Du känner väl till att vi har supportdagar på fredagar mellan 09:00 - 12:00. Adress: Marklandsgatan 49. Passa på att bekanta dig med supportgänget, vår förening och kurslokalen. 


Har du frågor om vår förening som du inte finner på vår hemsida eller föreningens Workplace? Tveka inte att kontakta vår ordförande eller vår administratör

 

Christer Björstad, ordförande. Mobil 076 1313866
Thomas Bengtsson, administratör. Mobil 0706 982632Workplace

Som ny medlem har du även fått inbjudan till föreningens digitala plattform. Här finns olika intressegrupper med möjligheter att kommentera och bedöma våra kurser och månadsmöten.


Vi är den enda förening i Sverige som har denna digitala plattform kostnadsfritt. Utvecklare är Meta Inc. (fd. Facebook, namnbyte under 2021).

 

På sikt kommer alltmer av föreningens administration, kommunikation och annan verksamhet slussas över till Workplace.


 

 

Molntjänster - "arbeta i molnet"

De flesta av oss känner säkerligen till det där med "arbeta i molnet" samt hur viktigt det är att verkligen behärska den webbläsare vi använder ( Microsoft Edge, Chrome, Safari).

 

Idag publicerades på vår hemsida ytterligare en artikel som beskriver Molntjänster. SaaS står för Software as a Service. Lägg detta på minnet.

 

 


Vill du inte ha fler nyhetsbrev från ITSeniorerna, klicka här >>

 

 
 
  {unsubscribe}Vill du inte ha fler nyhetsbrev från ITSeniorerna, klicka här>>